• Home
  • News
  • NMRØKT OG GRAVET LAKS OG ØRRET 2019! (National Champs for smoked and grav lax)

NMRØKT OG GRAVET LAKS OG ØRRET 2019! (National Champs for smoked and grav lax)

Vi skal konkurrere om Norges beste røyka og gravlaks under OI Trøndersk Matfestival!

Sjømatbedriftene inviterer til deltagelse i Norgesmesterskap i røkt og gravet laks og ørret 2019! Og i år har vi, Norsk Sjømat, meldt oss på!

Norgesmesterskapet arrangeres av Sjømatbedriftene i samarbeid med NTNU Matvitenskap og OI Trøndersk Matfestival og er åpent for alle godkjente norske produsenter.

Vi kommer til å sende våre bidrag innen kategoriene;
- Kaldrøkt laks
- Gravlaks
- Varmrøkt laks

Konkurransen vil bli gjennomført under OI Trøndersk Matfestival med premieutdeling fredag 2. august 2019.

For mer informasjon, se følgende link: https://sjomatbedriftene.no/nm-i-rokt-og-gravet-laks-og-orret-2019/